Bikemarathon Ústí n. O. - týmové dresy na stupních vítězů

29.05.2012 21:07

Ústí nad Orlicí

Délka závodu: 55 km

Datum: 19. 5. 2012

Účast členů: Gerla Luboš, Gerla Lukáš, Jiroušková Jana, Vágner Michal, Vašata Pavel

Závodu v Ústí n. O. se zúčastnilo pouze 5 členů týmu. Někteří totiž šetřili síly na příští týden, kdy nás čekal Král Šumavy a tak jeli alespoň závodící členy povzbudit na trase. Někteří Bikemarathon pro změnu využili jako přípravu na Krále. Co je ale skvělé, že naše dresy bylo možné vidět na stupních vítězů! Nový člen týmu Michal Vágner ve své kategorii obsadil 3. místo a celkově skončil na 5. místě! Druhým členem na bedně byla Jana Jiroušková, která ve své kategorii obsadila 2. místo a celkově mezi ženami skončila na 3. místě! Po závodě jsme Janu požádali o podělení se o zážitky z úspěšného závodu: "Suprová trať, hodně těžká. Musím organizátory pochválit za perfektní značení trasy. Sice to bylo na mě trochu dlouhé, nemám na takové závody najeto, ale i tak se mi to líbilo a zážitek z trati asi ten, že vždycky ztrácím z kopce a dojíždím do kopce nebo po rovině. Chlapi vždycky když jsem je zase dojela říkali "už je zase tady, ta musí být na baterky, asi dobrej oddíl", tak jsem se i zasmála".
Pavel Vašata jel závod bez čipu, chtěl si dát před Králem jen trénink ve vyšší intenzitě (k čemuž je závod to nejlepší), nevěděl jestli to pojede celé, ale nakonec dojel až do cíle. Pokud by byl zaznamenám ve výsledkové listině, obsadil by 7. místo (37. start.) v kat. muži 40-49 let (35. celkově). Luboš Gerla skončil na 17. místě (37. start.) v kat. muži 40-49 let (37. celk.) a mladší z Gerlů Lukáš dojel na skvělém 4. místě (11. start.) v kat. junioři (88. celk.). Závodu se zúčastnilo celkem 177 bikerů a bikerek.

Fotky ze závodu: www.rcrbiketeam.cz/kalendar-akci/foto-2012/#a01a-jpg1 https://www.rcrbiketeam.cz/kalendar-akci/foto-2012/#a01a-jpg1 

Kompletní výsledková listina: www.casomira-ewitis.cz/zavod/generali-sport-bart-bike-marathon/vysledky

Pavel