V červnu především závody v našem blízkém okolí

31.05.2012 16:43

Bikeři, jezdíme pravidelně 2x v týdnu - ve středu v 15:45 h a v neděli v 9:00 h z Javorky. Tyto vyjížďky nejsou určeny pouze pro členy týmu, ale projet/potrénovat s námi může kdokoli kdo bude mít chuť a zájem. Další vyjížďky individuálně nebo po domluvě.

 

V červnu se nejprve zúčastníme závodu v Proseči:

ERA Cyklo Maštale 2012

Datum: 9. 6. 2012

Místo: Proseč

Délka tratě: 50 km (jede se i 100 km)
Převýšení: 1034 m

Tradiční závod na horských kolech s novým názvem Era Cyklo Maštale 2012 a novými partnery. Závod má své osobité kouzlo, vede totiž přes pískovcové skály přírodní rezervace Maštale. Hodně bikerů tento závod považuje za jeden z kultovních v našem okolí, tudíž naše účast na něm nemůže chybět.

Web závodu: www.cyklomastale.cz

 

Dalším závodem, kterého se náš tým zúčastní je 4. ročník domácího maratonu

Cyklomaraton Česká Třebová

Datum: 16. 6. 2012

Místo: Česká Třebová

Délka tratě: 34,5 km a 69 km

Převýšení: 820/1640 m

Trať maratonu zůstává stejná jako v loňském ročníku. Pro nás velice známá trať, jelikož často v rámci tréninku projíždíme po částech trasy, takže výhoda domácího prostředí. Někteří z týmu pojedou delší trasu.
Dle pořadatele už došlo v klíčových částech trasy k úpravám - úseky na Kozlov, za rybníkem v Přívratu a úseky v Beranových dolech už byly posekány...

Web závodu: www.cyklomaraton-ceskatrebova.cz

 

Na konci června ještě někteří z týmu vyrazí do Jeseníků a zúčastní se další části seriálu Kolo pro život

Kouty MTB maraton České Spořitelny

Datum: 30. 6. 2012
Místo: Kouty nad Desnou

Délka tratě: 45 km

Převýšení: 1907 m

Čeká nás závod v nádherné přírodě vysokohorského prostředí Jeseníků, vyšplháme se až k nádrži Dlouhé Stráně v 1300 m. n. m., objedeme masív Mravenečníku s panoramatickými výhledy na Kralický Sněžník, Praděd i ostatní dominanty Jeseníků. Atraktivním a velmi zábavný bude sjezd po sjezdovkách, lesních cestách a lehčích tratích Kouteckého bikeparku.

Web závodu: www.kolopro.cz/zav/kouty