Pavlova zimní jízda Šediváčkův long

31.01.2014 08:55
 

 Vzhledem k tomu, že se náš kamarád a člen týmu Pavel Vašata rozhodl zůčastnit zimního závodu Šediváčkův long s Janem Kopkou, tady máte pár informací a možnost online sledování tohoto klání :-) Držíme palce !!!!


Přátelé a kamarádi,
věci na akci jsou sbalené, zítra odjezd směr Orlické hory! :o) https://www.jankopka.cz/category/akce-pro-zajemnce/zavody-proti-psum
Bohužel to nevypadá, že by se závod jel na sněžných kolech, takže si mají účastníci sebou vzít i své bajky. Škoda, protože celá pointa toho závodu byla vyzkoušet si jízdu na hodně širokých pláštích. No co se dá dělat, aspoň důvod proto zkusit se zúčastnit i v příštím roce…
Závod se jede v Orlických horách (22.- 25.1.), centrem dění je Jedlová v Orlických horách (Deštné v Orl. h.) u penzionu Kristýna (tam jsem i ubytován).
Pořadatelé informovali, že se bude podle aktuální situace a podmínek letos trochu improvizovat. Původní verze slibovala během 4 etap celkových 240 km s celkovým převýšením zhruba 7500 m, tak uvidíme co pro nás nachystají :o)
Koho to bude trochu zajímat, veškeré informace, denně aktualizované, najde na https://www.sedivackuv-long.cz/ Pořadatelé tam vkládají průběžné pořadí po etapách, někdy i nějaké fotky. Takže pokud Vás bude zajímat jestli ještě „žiju“, tak tam mrkněte.

Mým cílem je hlavně přežít, dojet až do cíle (což obnáší i jeden noční bivak) a vyzkoušet si, jak na mé tělo bude působit etapový závod, který jedu poprvé :o)

S pozdravem Pavel